Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2021 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu dobermannul2009@gmail.com, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

vineri, 15 ianuarie 2016

Încă o dovadă

...
Am primit explicația de ce-și bătea joc mereu și mereu din 2009 până în prezent de noi și de câinele nostru. Explicația de ce zicea: "ți-a crăpat bețivanul/ Lord of Țuică/ Lord of Palincă/ ... , mă bucur pentru că voiam să vă doară". Am aflat din gura lui de ce trebuia sa ne doară. De ce trebuia musai să ne doară pe noi care eram doar niște cumpărători de dobermani pe care ei înmulțitorii cu ajutorul reclamei mincinoase de genul "Davor Zamolxis este un excelent genitor românesc" ne aburiseră să cumpărăm puiul lui Davor.
Și explicația publică a celui care ne-a aburit să cumpărăm dobermanul care ne-a murit de DCM este:
"Stiu ce am zis , am folosit durerea voastra si moartea bietului vostru catel ... "
O explicație de care aveam nevoie.
Deci după ce ne-a aburit să-l cumpărăm și ne-a murit la nici trei ani de DCM respectivul declară acum că timp de șapte ani și-a bătut joc continuu și în mod intenționat de noi și de câinele nostru ca "sa ne folosească durerea". Ne-a provocat reacția spune el lucrând exact acolo unde ne durea mai tare.
Cine dracu' e el să provoace, să sporească și să se joace cum vrea el cu durerea oamenilor? Ce lege din lumea asta îi permite să scormonească cu cuțitul în rana provocată mie și soției mele și de el după care să se victimizeze în fața celor care nu-i cunosc îndeletnicirile sadice și tot el să strige la mine victima lui: dacă țipi de durerea pe care ți-o provoc "te bag în tribunal".