Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

luni, 18 ianuarie 2016

Alte atacuri la persoană ale nesimțitului obraznic csaba andrei majoros

...
Altă persoană care e trimisa să crească fluturi sau pești de csaba andrei majoros președintele Dobermann Club Romania și asta pentru că vorbește despre DCM subiect neabordabil de șeful șmenarilor români de ghioarle bolnave genetic pe post de dobermani:
Copilul ăsta nesimțit și obraznic o comite din nou:
"And please occupy with your dogs and do not bother yourself to teach us what means or not the dobermann breed, go to Peta , drink with them a coffee and try to think to the futures steps : how to ban all dog shows from the whole world !"
dar în fond procedează cum trebuie pentru șmenarii care l-au pus președinte câinar de dobermani. Ei au nevoie de bani din genitale de dobermani și asta se face cu manipularea că "titlurile de campion sunt cele care arată calitatea câinelui". Asta cu DCM-ul de care vorbim noi care iubim rasa și ne pasă de dobermanii morți tineri e un "moft" care le încurcă rău afacerile așa că ... mută problema de la DCM la urechi și coadă și asta evident cu ajutorul DV și FCI că ei sunt primii care au interesul să facă ceață ca sa nu se vadă prostiile făcute de ei în primul rând. Și atunci fac și un club intergalactic al neurechiaților (sic!) si necodaților (sic!). În fond csaba se dă și el dizident și își face un pic de reclamă printre adepții cupării. Că așa-i în chinologeală iubirea față de câini e pe plan secund și doar pentru ochii naivilor, banul e pe prim plan.