Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

miercuri, 23 decembrie 2015

"...now we discovered the reasons , and understand more good WHAT HAPPENED"

Să descopere ce?
"Reasons"?
Ce "reasons" să descopere că ei știu bine motivul care îi mână în luptă pentru că ei crescătorii de dobermani îl spun public ca să știm și noi cei din exteriorul sistemului chinologic.
Eu bănuiam acum nouă ani motivul dar acum îl știu sigur pentru că l-au recunoscut. De asta a fost nevoie de nouă ani. A fost nevoie de nouă ani pentru că bănuielile nu țin loc de dovezi.
Banii sunt motivul.
Banii sunt motivul pentru că au văzut ei crescătorii români de dobermani la barosani că Pezanno, Wiblishauser, ... si alți câțiva ca ei că se pot lua mii de euro pentru un pui de doberman. Au văzut și în lipsă de gologani suficienți pentru satisfacerea nevoilor primare pe care le au de potol, poșircă, sex au pus botul la țâța plină cu lapte și miere a barosanilor în speranța că încuscrindu-se cu mortăciunile acelora vor ajunge și ei de la câteva sute la cateva mii de euro puiul.
Și uite așa o Vana azi, o Vana mâine, un Fedor azi, un Fedor mâine, un Citto azi, un Citto mâine, ... cei câțiva zeci de fomiști care își zic crescători români de dobermani au terminat rasa ducând-o în câteva generații la extincție.
Și atunci de ce mai zic că trebuie "understand more good WHAT HAPPENED" când stiu bine ce s-a întâmplat. Știu bine că ei au restrâns singuri în goană după bani, au restrâns dramatic bagajul genetic al rasei la câteva mortăciuni celebre pe generație. Știu bine că și-au băgat pentru bani moartea în casă. Știu și povestesc public asta când se ceartă între ei. Și atunci de ce mai analizează?

Analizează pentru prostovani ca să le dea impresia că sunt îngrijorați de soarta rasei acum când dezastrul nu mai poate fi ascuns, analizează și se luptă cu stihiile din capul lor. Ei au nevoie să existe mereu o masa suficientă de naivi care să le cumpere mortăciunile pe post de dobermani si apoi serviciile oferite de sistem: mâncare, medicamente, cotizații, dresură, expoziții, ... De soarta rasei îi doare exact în cur.
Se fac că analizează și că sunt îngrijorați de soarta rasei asta doar pentru banii din care trăiește întregul sistem chinologic.

Adică ce de exemplu nu tot pentru prostovani se face leorbăul că-i supărat pe mine că-i spun falsificator dovedit cu toate că el știe bine ca și mine că așa este? Așa este pentru că el cu mâna lui abilă de ... saga photography face fals și apoi uz de fals și isteț nevoie mare ca orice trăitor din genitale de câine furnizează public tot cu mâna lui dovada.

Ei, crescătorii români de dobermani  știu bine mersi ce fac, dar foamea de potol, poșircă, sex le produce amnezii profitabile întregului sistem chinologic din care fac parte. Amneziile astea sunt bune în fața naivilor care nu se informează că d-aia sunt naivi și înghit pe nemestecate orice tâmpenie debitată de ei. Auzi tu cutare crescător danez e bun si trebuie stimat, iar argumentul care poate rupe doar trompa prostovanilor este că el e proprietarul unui campion mondial. La prostovani merge asta cu trofeele. La cei care știm că singuri recunosc că trofeele le iau prin relații sau le cumpără deci n-au nicio treabă cu calitatea câinelui un campion mondial nu-i altceva decât un kaka maka. 
Dar ei pentru naivi se agită pentru că naivii sunt sursa lor de câștig.