Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

luni, 23 noiembrie 2015

"Tupeu jegos" din nou

Un mic exemplu: spamare a mea făcută de cea din Târgu Neamț  cu limbaj de curvă  pe care chinologii suceveni au pus-o șefă cu disciplina:

"Daca tu vezi pizda o data la cincinal (sper ca nu esti gay, ca rectific), asta nu inseamna ca toata lumea se fute la fel de rar ca tine. Acum ia si scrie pe blogul tau "intelectual" ca aia cu studii juridice vorbeste ca pe centura. Si continua sa iti ascunzi lipsa de pizda in postari pline de venin, labagiule...sau nefututo, ca nu exclud nici o varianta. Te porti exact ca o pizda proasta si urata cu nervi la menopauza. Jet in pizda ma-tii de laba trista! Continua sa scrii si o sa te injur pana ti s-o acri ca vad ca asta e nivelul la voi in Oltenia, retardatii dracu"


Am zeci de texte publice sau pe mail de la ea în genul asta și sute de la colegii ei crescători de dobermani.

Întrebare: ăsta-i "mentalul colectiv și reperele morale și sufletești de neclintit" cum zice leorbăul ale crescătorilor români din Dobermann Club Romania?