Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2021 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu dobermannul2009@gmail.com, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

luni, 2 noiembrie 2015

Din nou despre "tupeu jegos"

O înmulțitoare de ghioarle bolnave genetic cărora ea le spune dobermani intră în criza de civism și dăi și dăi:

"Cati dintre voi au curajul sa se revolte atunci cand sunt transformati in sclavi pe nedrept? ... Ne-am obisnuit sa inghitim tot soiul de mizerii ... Cati dintre voi se revolta cand vad nereguli in jur?"

Soția mea și cu mine am îndrăznit să vorbim despre neregulile din dobermanistica românească și ... am primit plata. E plin netul de mizeriile debitate despre noi și fiul nostru de derbedeii DCR-ului.
Dar să trecem peste asta.

Să trecem peste asta și să comentam cine are "tupeul jegos" de a da lecții de civism: "e nevoie de multa educație civica" zice respectiva înmulțitoare.
Numai că civismul este cel mai bine rezumat de vorbele lui John F. Kennedy:

"Nu te întreba ce poate face țara pentru tine, ci ce trebuie tu sa faci pentru țara ta."
Dar de unde înțeleagă vorbele astea cea care da țepe cu câini bolnavi genetic dar din ce câștigă nu dă țării nici măcar impozit și taxe (pentru sănătate, învățământ, armata, poliție, ...) în schimb urla din toate puterile că-i este "scârbă" ei și prietenilor ei de România pentru că este "o țară de căcat".

Civism la niște nimeni care trăiesc din parazitismul șmenului cu ghioarle bolnave genetic pe post de dobermani. Asta da "tupeu jegos".


Ca să întelegeți dimensiunea tupeului o să vă dau iarăși exemplul lui sorinica spaller cel cu șase femele în curte. Fiecare femela din cele șase face trei cuiburi la doi ani așa cum zic regulamentele de montă. Șase femele ori trei cuiburi la doi ani fac 18 cuiburi la doi ani. 7 pui vânduți din fiecare cuib (femelele fată si 12 pui și chiar mai multi dar sa ne rezumăm la 7) înseamnă 126 pui de vânzare în doi ani. 500 de euro un pui ori 126 pui fac 63.000 euro în doi ani. Pentru bănetul asta încasat sorinică zis și spaller nu plătește statului român nimic. Nici pentru spitale, nici pentru bolnavi, nici pentru bătrâni, nici pentru copii săraci sau orfani, nici pentru învățământ, nici pentru armată, nici pentru poliție, ... nici, nici, nici. Dacă am lua în calcul doar impozitul sorinică spaller ar datora vreo 10.800 euro în doi ani ca să nu mai vorbesc de TVA. La zeci de canise de dobermani în România vorbim de sute de mii de euro pe an de care ăștia cu civismul în gură își privează conaționalii. Și asta doar la rasa doberman care este o rasă nu prea căutată în România. Dar la zecile de rase canine vorbim anual de multe milioane de euro în minus la buget, poate chiar zeci de milioane și asta doar din neplata impozitului pe venit. Sunt convins însă că înmulțitorii beneficiază din plin de servicii medicale, că-și duc copii la școală, că stau liniștiți că are cine să-i apere.

Beneficiază deci din plin de serviciile pe care le plătim tot noi.
Noi ceilalți care le cumpărăm mortăciunile, de pe urma cărora trăiesc și cărora cu obrăznicie și cu "tupeu jegos" ne bagă sub nas lecțiile lor de civism la care ei sunt corigenți.