Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

duminică, 8 noiembrie 2015

"a luat-o in vizor pe Mirela Dicu"

zice despre mine eugenia cristina oprescu.
Cine-i mirela dicu?
O dințara din Craiova care a luat de la alin țaga o femela și un mascul de doberman. După care constatand ca alin țaga are boala pe mine și mă înjură zilnic hop și ea sa declare public că-i așa cum zice ăla despre mine că sunt "javră penală". Nu mă cunoaște, n-a citit ce scriu eu, dar știe sigur că sunt așa cum spune alin țaga.
De ce acest zel?
Simplu, pentru a fi primită în lumea crescătorilor de mortăciuni pe post de doberman. 500 de euro cel puțin pentru un pui de doberman când o femela fată și 10-12 pui de trei ori la doi ani e bănet nu glumă. E vorba de zeci de mii de euro de pe urma unei singure femele. Zeci de mii de euro fără TVA, fără impozit și fără  responsabilitate.
Ăsta-i motorul care îndeamnă "tinerele speranțe" (adică noii veniți în dobermanistica românească care intenționează să se pună bine cu sistemul pentru a li se acorda dreptul de a face o canisă de dobermani și de a vinde și ei nestingheriți mortăciuni pe post de dobermani apărați în șmenul asta de intregul sistem chinologic) să mă facă în fel și chip ca să le intre pe sub piele lui alin țaga și colegilor lui înmulțitori.
Este un fel de proba eliminatorie. Probă care trebuie să lămurească răspunsul la întrebarea: cum se pozitioneaza ea, mirela dicu cea care vrea să ajungă colegă cu șmenarii înmulțitori de dobermani față de cel care demonstrează de zece ani încoace că ei înmulțesc câini cu origine nesigură cărora le zic dobermani, bolnavi genetic și pentru care cumpără sau aranjează trofeele? Raspunsul la această întrebare are ca rezultat admiterea în sistemul chinologic sau respingerea.
Și răspunsul mirelei dicu vine imediat și ferm: sunt de-a voastră, nu vă faceti griji pentru că sunt gata să declar că știu sigur ca ăla care vă critică e o "javră penală".

Autoarea citatului din titlul postării mele eugenia cristina oprescu a trecut și ea prin această fază acum câțiva ani. A fost și ea o "tânără speranță" atunci când a luat pentru început o femela de la georgiana badea și în așteptarea aprobării canisei de dobermani s-a gândit și ea că are șanse mai mari dacă trece la calomnierea publică a mea, a nevestei dar cel mai important pentru ei a fiului nostru.

Sistemul chinologic are nevoie de fideli care să-l "apere " de cei ca mine care le aduc critici întemeiate. De aia brindusa gheorghiu secretara lui ștefănescu șeful AChR face public mesajul: toate tunurile pe omul ăsta susținând-o pe eugenia cristina oprescu în denigrarea cu bună știință a fiului meu. Oare ce dovadă mai buna poate exista în comparație cu cea în care public secretara președintelui AChR încurajează șantajul la adresa mea prin susținerea unor atacuri calomnioase asupra fiului? Senzația că sunt mulți împotriva mea susținuți chiar din vârful conducerii AChR le dă imboldul să meargă nestingheriti mai departe cu bataia de joc privind rasa doberman.

De asta nu eu "am luat-o în vizor" pe mirela dicu ci ea m-a luat pe mine în vizor ca să fie admisa în sistem și astfel să-și procure cât mai ușor posibil din genitale de câine, potol, poșircă, sex, adică singurele cerințe pe care le au de la viață niște nimeni ca ei incapabili de o meserie adevărată.
Asta-i cauza principală a extincției rasei doberman.
Un sistem chinologic în care membrii lui sunt selectați pe criteriul închinării la zeul Ban.