Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2021 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu dobermannul2009@gmail.com, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

miercuri, 28 octombrie 2015

crescătorul român de doberman, naivii si hienele

Fiecare loază care cică crește dobermani dar de fapt crește mortăciuni bolnave genetic travestite în dobermani cu ajutorul expozițiilor aranjate sau cu ajutorul trofeelor cumpărate de la sistemul chinologic are un cor de clone, naivi și hiene cu care să schimbe vorbe înșelătoare pe net, mincinoase deci dar aducătoare de reclamă pentru vânzarea de pui. Vorbe mincinoase aducătoare de bani sistemului chinologic.
De unde știu că unii sunt naivi si alții hiene?
Pentru că eu nu vorbesc fără dovezi o să vă dau două exemple.

Primul exemplu: dințara mirela dicu din Craiova, clienta leorbăului. Individa asta care nu mă cunoaște susține ca știe ea că sunt o "javră penală". Cum dracu să susții fără dovezi astfel de declarații publice denigratoare? Asta este posibil doar dacă este proastă.

Al doilea exemplu: brindusa gheorghiu secretara lui ștefănescu de la AChMB care apreciază pozitiv că cea din Târgu Neamț cu limbaj de curvă  lucru pentru care a fost aleasă șefă cu disciplina de câinarii din Suceava denigrează în mod intenționat la serviciu pe fiul meu. brindușa nu e proastă, nu vorbește gura fără ea ca mirela dicu, ea este în temă, ea face asta din interes pentru că nu le convine celor din sistemul chinologic critica mea. De fapt nici măcar nu-i critica ce fac eu este expunere a ceea ce recunosc public singuri crescătorii că fac, eu doar îi provoc la discuție. Nu-i convine secretarei lui ștefănescu că vorbesc despre matrapazlâcurile sistemului chinologic și atunci o îndeamnă pe cea din Târgu Neamț cu limbaj de curvă să insiste cu șantajul. E tare: secretara șefului AChR încurajează public șantajul la adresa mea pentru a apăra escrocheria cu ghioarle bolnave genetic coafate în mod mincinos în campioni de sistemul chinologic condus de șeful ei.

Acest cor de naivi si de hiene deghizate în heruvimi care-și cântă dragostea față de câini și atenția deosebită față de rasa doberman când în realitate e vorba doar de negustorie din genitale de câini bolnavi genetic este cel care amăgește pe cei care nu-i cunosc încă pe crescători și pe cei mai sărăcuți la minte. Acest cor de naivi și de hiene este cel care susține escrocheria cu ghioarle bolnave genetic coafate în dobermani cu ajutorul trofeelor mincinoase, aranjate sau cumpărate. Acest cor de naivi și de hiene are o contribuție serioasă la intrarea în extincție a rasei doberman.