Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

vineri, 30 octombrie 2015

Cea cu limbaj de curvă de pe centura capitalei

își face iluzii dacă își imaginează că pe mine mă interesează ce face ea cu pizda ei. Nu știu și n-am niciun interes să aflu. Nu-i treaba mea. Dacă n-ar fi crescătoare de dobermani pentru mine individa asta n-ar exista.
Pe mine mă interesează că atunci când vorbește public despre mine și despre familia mea ea folosește un limbaj pe care eu la vârsta mea nu l-am auzit decât la curvele de pe centura capitalei.
De asta eu spun despre ea că este cea cu limbaj de curvă de pe centura capitalei.
Așa că să nu-și facă iluzii cea cu limbaj de curvă de pe centura capitalei, persoana ei nu mă interesează oricât de mult și-ar dori ea asta.

PS: Și când se va duce cea cu limbaj de curvă să stea de vorba cu fiul meu așa cum promite cred că-i va explica și de unde are ea informația pe care a făcut-o publica că el este "impotent" și că "a terminat facultatea prin eforturile nevestei mele care a prestat pe sub catedre". Și cred că o va întreba și cum vine asta româncă fiind să declare public că îi este greață pentru că România este o țară de căcat. Sigur o va întreba pentru că el ca și noi părinții lui ne iubim țara.