Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

luni, 28 septembrie 2015

"go to work, stop fucking dogs!"

zice anica și continuă:

"RASA ESTE DISTRUSA, asta e problema."
După care completează:

"I have 3 bitches....why you think I'm not breeding them? Because I don't want to see unhappy owners because of me!" 

Adică anica a vrut să "breeding" dobermani (adică să crească dobermani ca orice crescător) dar a renunțat pentru că "rasa este distrusă" și nu vrea să facă nefericiți pe proprietarii noilor pui. Foarte frumos spus.

Mă duc să văd ce femele de dobermani are anica și găsesc că a fost sau încă este proprietara femelei "Game On Tequila Sunrise".
Deci anica o consideră pe Tequila dacă n-a murit (că dacă a murit la trei anișori e aproape clar) că face parte dintre femelele care înmulțite ar distruge în continuare rasa și ii transmite cristinei oprescu :
"go to work, stop fucking dogs!".

Exact ce îi spun și eu de ani de zile individei ăsteia din Târgu Neamț care n-are un job și i s-a pus pata pe rasa doberman pe care o distruge cu mortăciunile ei pe post de dobermani.
Așa că sunt de acord cu anica:
"go to work" critina oprescu "stop fucking dogs"