Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

duminică, 13 septembrie 2015

csaba andrei majoros vs. cristina eugenia oprescu


"Pentru Cristina Oprescu : nu sunteti membra a DCR, niciodata nu ati fost un membru care sa aiba interese pozitive in a promova un club, v-ati vazut de propriile interese pecuniare , facand monte care nicidecum nu sunt normale"

zice csaba după ce au promovat-o pe individa asta cu limbaj de curvă ani întregi doar pentru că-i "juristă" și credeau ei că în calitatea asta îmi va arata ea mie.
"Nu face monte normale" zice nesimțitul ăsta?
Dar ce, ea e normală la cap?
Dar ei toți în frunte cu csaba andrei majoros sunt normali?
Eu pot aduce sute de dovezi că nu-s normali la cap.
Ce om normal la cap având o dispută cu mine despre calitatea dobermanilor și rămânând fără argumente trece de la disputa despre dobermani la caracterizarea fiul meu pe care nu-l cunoaște cu care n-a vorbit niciodată ca fiind homosexual, labagiu, retardat și pe nevasta-mea târfă?

Ani de zile pe forumul animale.ro dezaxații ăștia în frunte cu președintele Dobermann Club Romania și-au publicat nestingheriți de administrația forumului, alți dezaxați ba chiar încurajați de marilena bucur mizeriile despre familia mea și toate astea ca răspuns la critica mea privind dobermanii lor.
Doar niște bolnavi la cap puteau proceda astfel.
Așa că am toate argumentele de pe lume să spun că dobermanistica românească a căzut pe mâinile unor dezaxați așa că și montele sunt anormale adică sunt pe măsura celor care le fac.
O sa spuneți ca nu toți din DCR sunt dezaxați.
Iar eu o să vă răspund: arătați-mi măcar unul care în anii ăștia a încercat să-i oprească de la debitarea mizeriilor, să le spună: gata ajunge, dați argumente sau tăceți dacă sunteți normali la cap.