Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

marți, 22 septembrie 2015

Cine dracu e mirela dicu?

De ce întreb asta?
Pentru că nesimțita asta, care nu mă cunoaște, despre existența căreia habar n-am avut până în momentul în care a dat cu subsemnata despre mine mă face public javră și zice că știe ea că sunt chiar și penal nu numai javră.
De unde mă cunoaște dințara asta din Craiova?
Eu zic că nu mă cunoaște dar în prostia ei a luat mortăciune de la falsificatorul și simte apoi nevoia să-i dea limbi ăluia mâncând căcat despre mine. Habar n-are despre dobermani, habar n-are ce zic și dacă am dreptate sau nu dar proasta se simte datoare să fie solidară cu tâmpeniile debitate de ăla. 
Vedeți d-aia spun eu că la distrugerea rasei doberman au participat în egală măsură șmenarii de înmulțitori și proștii care le cumpără
mortăciunile.
Fără proștii ăștia șmenarii rămași fără banii câștigați din vânzarea de mortăciuni ar fi migrat în alte direcții lăsând rasa în pace.

PS: Am vrut să-i găsesc mailul și s-o întreb așa între patru ochi : de unde mă cunoaște ea de mă face javră și zice că sunt penal. Și am dat repede de mail dar ... când am văzut că-si zice ... Dulcineea am râs și am iertat-o. Am renunțat să-i mai scriu, nu merită efortul.